18:20 FEK

Just när man trodde att man inte kunde bli mer stolt över sina vänner så överaskar dem en igen. Mina kära vänner Jonathan Rudman och Joacim Petersson tillsammans med Louisa Lundsten har slagit sina kloka huvuden ihop och bildat FEK; Framtidens EntreprenörsKlubb.

Med stort stöd från andra sidan Atlanten håller jag alla mina två tummar för dessa tre och hoppas innerligt att det får flest poäng och vinner en resa till San Fransisco.

Lycka till !

Den 29:e april går Entreprenörsjaktens första deltävling av stapeln i Stockholm, Sverige. Framtidens Entreprenörsklubb (FEK), företagarvärldens hetaste snackis, ställer upp med A-laget och planerar att leka hem ”semifinalen” för att sedan simma med de stora fiskarna i finalen i Göteborg den 13:e maj.

Entreprenörsjakten är en tävling för drivna unga förmågor som vill mäta krafterna mot varandra. Under en dag får de deltagande lagen springa omkring i en stad och lösa problem hos lokala företag samtidigt som de blir bedömda av en jury och tilldelas poäng. Flest poäng vinner en inspirationsresa till San Fransisco i USA!

FEK består av tre handplockade medlemmar från landets alla hörn: Louisa, Jonathan och Joacim som tillsammans utgör ett kollektiv där ingenting är omöjligt! Louisa är anfallaren, det är hon som gör målen och ständigt strävar framåt. Jonathan är mittfältaren, motorn i laget som pumpar in energi och kreativitet i arbetet. Joacim är försvararen, lagets nödbroms och stoppkloss som ser till att draghästarna Louisa och Jonathan galopperar i rätt riktning.




Gå in här och läs mer om Framtidens Entreprenörsklubb och hjälp oss i tävlingen genom att ”gilla” vårt lag! Den 29:e april smäller det, följ tävlingen direkt på entreprenorsjakten.se!


/Joacim Petersson, Louisa Lundstén och Jonathan Rudman


Kommentarer

Let me know who you are...

My name is:
Remember me? br />
E-mail (not published)

You can find my blog here:

Comment:

Trackback
RSS 2.0